LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] treinreizen Nostalgie Expresse Spoorweg Maatschappij NESM

Wat jij zoal doet in jouw vrije tijd kan je hier ventileren. Zowel jouw slechte als goede ervaringen.
Jo ten have

treinreizen Nostalgie Expresse Spoorweg Maatschappij NESM

Ongelezen bericht door Jo ten have »

De Nostalgie Expresse Spoorweg Maatschappij te Rotterdam organiseerde vorig jaar nostalgische treinreizen (o.a. Achterhoek Expresse, reizen naar kerstmarkten in Duitsland). Ook wij hadden een reis gereserveerd en betaald, maar helaas nooit gemaakt. Door technische omstandigheden ging onze gereserveerde reis niet door; ook een alternatieve reis -door de NESM ons aangeboden- ging niet door. Ja en vooral dat laatste heeft onze boosheid gewekt. Na het aanbod door de NESM en ons akkoord geen enkele reactie meer van e NESM, nog op telefonische contacten/e-mail berichten wen zelfs aangetekende brieven van onze kant. Niets maar dan ook helemaal niets. En de door ons betaalde 70 Euro voor de treinreis, helaas pindakaas, ook weggegooid geld. Geen restitutie ontvangen!!!
Het is voor ons onvoorstelbaar dat wij de enige gedupeerden zijn. Want vanaf 1 januari 2004 zijn de reizen opgeschort i.v.m. interne reorganisatie (aldus website NESM), maar vanaf tweede kwartaal gaan ze weer rijden!! :cry:

Jacco Eveline

Re: treinreizen Nostalgie Expresse Spoorweg Maatschappij NESM

Ongelezen bericht door Jacco Eveline »

Ook wij zijn afgelopen jaar gedupeerd door de Nostalgie Expresse Spoorweg Maatschappij, kortweg NESM. Wij hebben de kerstrit naar Valkenburg geboekt op 20 december 2003. Per brief werden wij verzocht om vooruit te voldoen (bijna EUR 100,00), waarna de tickets zouden worden toegezonden. Sindsdien hebben we niets meer van de NESM vernomen. Op de website moesten we lezen dat (naast een uitgebreide gelukwens voor het koninklijk paar met hun kersverse dochter) alle ritten tot Q2 2004 komen te vervallen. Je zou verwachten dat de NESM het geld, vanwege het in gebreke blijven, zelf zou terugstorten. Niets is minder waar; er wordt alleen de mogelijkheid geboden de rit te annuleren. ANNULEREN?? Een rit die niet plaats vindt annuleren; erg vreemd. We hebben uiteindelijk toch per brief aangegeven de boeking te annuleren, maar hebben daarop niets vernomen. Ook telefonisch is men niet bereikbaar (antwoordapparaat), evenals via mail (op mailtjes wordt niet gereageerd).

Via via hebben we begrepen dat de directeur van de NESM, Martin Bravenboer, ook diverse andere malafide bedrijfjes had (hij verkocht o.a. onder de naam Cabdriver 412 Marklin treinartikelen), die ook in gebreke bleven.

Conclusie: ook wij zijn gedupeerd en willen uiteraard ons geld terug. Ondanks vele, vele pogingen, wachten we nog steeds (tevergeefs) op een reactie van de NESM. Jullie zijn dus absoluut niet de enigen! Wellicht dat het programma RADAR ons verder kan helpen?

Henk Tijssen

Re: treinreizen Nostalgie Expresse Spoorweg Maatschappij NESM

Ongelezen bericht door Henk Tijssen »

Ook ik ben de dupe geworden van dit bedrijf. Heb zelfs de dure reis betaald vanuit Hoek van Holland. Dus op dit moment 250 euro armer.
Er wordt inderdaad nergens meer op gereageerd. Contact gezocht met de redactie van Railhobby, hier wist men mij te vertellen dat het bedrijf failliet zou zijn. Er is een jaar lang via dit blad geadverteerd!!!!!!!! In de eerst volgende Railhobby zou er aandacht aan worden besteed. Een weg gefrommeld bericht hierover was het resultaat. In de eerst volgende uitgave van maart 2004 NUL,komma NUL. Helaas vind je overal op internet nog informatie terug omtrent dit bedrijf????? Al enkele hobbyclubs gewaarschuwd niet langer te adverteren. Er is ook een Duitse dochtermaatschappij wellicht dat via deze link nog iets is te doen.
Tot op de laatste dag voor de reis naar Duitsland aan het lijntje gehouden waarbij ik door toen nog mogelijk telefonisch contact de mededeling kreeg dat ook deze reis niet door kon gaan. Vervolgens niets meer. :twisted: [/b]

hschilde

Re: treinreizen Nostalgie Expresse Spoorweg Maatschappij NESM

Ongelezen bericht door hschilde »

ook ik ben gedupeerde, stond op 6 december alleen op station Hoek van Holland zie verder ook http://www.beneluxrail.net/modules.php? ... 0430#60430 :!: :cry:

Gesloten