LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] special t travel

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
Gitta Herz

special t travel

Ongelezen bericht door Gitta Herz »

Op internet verschijnt een berichtje dat je een prijs hebt gewonnen. Je wordt verzocht binnen enkele minuten een bepaald telefoonnr te bellen waar je krijgt te horen wat je prijs is. In mijn geval een reis ter waarde van $1700. Ik hoefde slechts "$598,00" zelf te betalen. Mijn prijs was dus de waarde van $1100. Er werd mij duidelijk en vriendelijk door deze Amerikaanse (Florida) reisspecialist uitgelegd wat ik had gewonnen en dat ik het recht had om binnen 30 dagen kon annuleren. Keurig ontving ik alle gegevens (uiteraard na betaling) per post. Echter na bestudering wilde ik annuleren. Men zegde toe dat ik mijn geld terug zou krijgen. Tot op heden (2 maanden later) niet gebeurd. Bij de creditcardorganisatie hebben ze mij onlangs gewezen op de site www.special t travel.com (via google). Daar staan reacties van mensen die hetzelfde zijn overkomen en uiteraard nooit hun geld hebben teruggezien. Wie heeft er ook deze ervaring? Ik voel me zwaar belazerd.

00112084

Re: special t travel

Ongelezen bericht door 00112084 »

zie mijn reachtie aan sabrina want ttravel is wel goed

MarcelH

Re: special t travel

Ongelezen bericht door MarcelH »

Ja ja.... Special T Travel is wel goed.....

Keep on dreaming zou ik zo zeggen. Ik heb een website over deze vrienden uit Casselberry voor je:

http://specialttravel.tripod.com

Lees dat maar eens. Hun hele e-mail systeem is volledig geautomatiseerd. Je krijgt altijd standaard reply terug.

Hoe ik dat weet ? Omdat ik ze met een Linux server elke 30 minuten een protestbrief stuur naar al hun mailadressen en prachtige autoreplies terugontvang. Het is een grote oplichtersbende.

Maar als je graag van je geld af wilt en lekker naat timesharing salesmeetings wilt gaan, mijn zegen heb je GAST.

Debby

Re: special t travel

Ongelezen bericht door Debby »

:?: Ik ben er dus ook ingestonken...... Ik ben mijn geld ook kwijt. Maar mijn vraag is, is er ooit wel eens iemand de reis daadwerkelijk gaan doen? Want als je er niet geweest bent kun je ook niet weten of het niet waar is!? Wie helpt mij?

Groetjes Debby

lien

Re: special t travel

Ongelezen bericht door lien »

Berichtje aan Debby: je kan de transctie aanvechten bij de creditcardmaatschappij, heb ik ook (met succes) gedaan. Zij kunnen de tranactie ongedaan maken voor je en zullen het bedrijf gaan onderzoeken. Ik had een reis geboekt via aseaonstravel, via en wervende spot op het internet als zou ik een reis gewonnen hebben omdat ik de zoveel miljoenste bezoeker was van hun website. Ik heb de reis schriftelijk via aangetekende brief geannuleerd binnen 30 dagen na ontvangst van de reisdocumenten en zij hebben mij het hele bedrag keurig terugbetaald. Mijn enige verlies zit in de wisselkoers van de dollar. Dus, succes ermee!

Gesloten