LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Proactive Solution

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
wildsseb
Berichten: 8
Lid geworden op: 19 feb 2004 21:04

Proactive Solution

Ongelezen bericht door wildsseb »

Ik hbe pas op Tellsel een product gezien dat de naam Proactive Solution draagt.
Dit bestaat uit vier flesjes die tegen acne helpen.
Nu heb ik zelf erge last van acne en ben het internet gaan afpluizen en las hele goed reacties over dit product alleen ben ik nog niet over tuigd (het tellsel verhaal er om heen zit me een beetje in de weg).
Dus ik zou graag willen weten of iemand dit product al heeft gebruikt en zo ja hoe het bevalt en of het ook echt help.

Sebastiaan

mulmol
Berichten: 69
Lid geworden op: 16 nov 2004 08:30

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door mulmol »

Waarschijnlijk kost dit middeltje een hoop geld. Mijn kinderen hebben ook erg veel last van acne. Na een hoop geld uitgegeven te hebben is de oudste naar de huisarts gegaan. Daar krijg je goede spullen, die niet slecht zijn voor je huid (later). Na 2 verschillende middelen het goede gevonden. Al hoewel hij 2 pillen per dag slikt is hij hardstikke blij met het resultaat.

Dus geen geld uitgeven gewoon langs de huisarts gaan.

wildsseb
Berichten: 8
Lid geworden op: 19 feb 2004 21:04

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door wildsseb »

Dat is dus het probleem.
De smeeerseltjes die ik van de huisarts en huidarts heb gekregen daar gaat me huid van kapot en barst.
Als ik dan probeer te praten springen de tranen in me ogen.
Zelf als er dan een zuchtje wind tegen aan komt doet het al pijn.

mulmol
Berichten: 69
Lid geworden op: 16 nov 2004 08:30

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door mulmol »

Dat is heel vervelend, bij mijn 2 kinderen was de ervaring heel goed.

De oudste heeft anti biotica gekregen in capsule vorm (tetraciclyne), waarvan hij nog steeds 2 per dag slikt, en de jongste heeft ook anti biotica gekregen in een vloeibare vorm. Dit werkt ook goed.

Als dit niet had geholpen hadden ze een door verwijzing naar de
dermatoloog gekregen.

Misschien moet je toch nog eens terug gaan en het probleem aan hem voorleggen. Ik zelf geloof niet zo in de produkten van Tell Sell, maar ik moet zeggen dat ik nooit iets daarvan gekocht hebt.

Veel sterkte

Gast

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door Gast »

Wildsseb, acne had niet meer bestaan als iemand daar het wondermiddel tegen uitgevonden had, en die zou rijker geweest zijn dan Bill Gates. Tell Sell bestaat omdat er genoeg rommel bestaat die je in de winkel niet kwijt kan en genoeg sukkkels voor de tv die de winkel niet weten te vinden of de straat niet over durven.
Als je de oplossing van je probleem in de combinatie van deze twee zoekt zou dat wel eens op een grote teleurstelling uit kunnen lopen. Wat je moet doen is ouder worden, dat geeft de meeste kans op genezing.

mulmol
Berichten: 69
Lid geworden op: 16 nov 2004 08:30

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door mulmol »

Beste Gast,

Ik kan me best voorstellen dat je zo ten einde raad bent dat je je heil gaat zoeken in de t.v. middeltjes.
Als moeder van 2 kinderen weet ik heel goed wat ze doormaken als ze geplaagd worden door acne. Het is voor hun geen oplossing om te zeggen "wacht maar tot je ouder wordt", ik ken genoeg mensen van 30 en ouder die er nog steeds last van hebben.

Het is niet zo gek dat de jeugd een hoop geld wil betalen voor die middeltjes. Wij kunnen makkelijk zeggen geduld het gaat over. Maar wat als je je zo ongelukkig voelt door de acne dat je niet meer naar je werk of naar buiten durft?????? of soms erger!!

Ik ben met je eens dat de tell sell niet geloof waardig is en ik geloof ook totaal niets van die vervelende reclame. Maar nogmaals ik kan
me best voorstellen dat je zo wanhopig bent dat je het WIL geloven, maar om ze nu voor sukkels uit te maken vind ik wel heel ver gaan.

Henny

active solution?

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door active solution? »

:roll:
http://www.epinions.com/beat-Skincare-B ... pp_~5#list

volgens deze site (wat schijnbaar objectief is) zijn de reacties zoo verschillend dat het mij niet meer echt duidelijk is. Een ding is zeker ....het schijnt duur te zijn gezien de kleine flesjes die je krijgt, maar jah sommigen vinden het geweldig en bij anderen werkt het niet meer. Ik denk dat ik het hou bij mijn huidarts bij de AMC.....helpt prima!

Gast

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door Gast »

Het is onzin dat alle producten van Tell sel niet deugen. Ze kopen gewoon van alles in en het ene werkt wel en het andere niet. Het enige dat kan is dat je teveel betaald.
Zelf heb ik sinds een paar jaar acne. (het zit inde familie) Ik ben aan de diana 35 pil gegaan omdat niks hielp. De pil helpt enigszins maar pro active helpt erg goed erbij. Wat mij vooral bevalt is dat ik niet meer zo glim en dat je mn porien niet meer zo goed ziet.
Probeer het gewoon een keer dan weet je het!

Groetjes Anne

Acina

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door Acina »

Hmmmm, ik weet het nu ook niet meer, ik was van plan het te bestellen maar ik d8 ik check eerst ff of er reactie's over zijn op internet van mensen die het hebben geprobeerd.

Op zich heb ik niet zo heel veel last van mijn acne, je ziet het namelijk niet op mijn gezicht maar als je aan mijn gezicht voelt voel je wel allemaal kleine puistjes.

Ach, ik denk dak em tog ga bestellen en ik zie wel wat ervan komt.

Ik laat het nog wel weten sebatstiaan ;)

easy

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door easy »

Ik heb het wel gebruikt en ik had ook niet veel acne, maar na het gebruik van pro-active ziet mijn huid er wel zachter en egaaler uit.
dat is mijn ervaring. Ik gebruik het nu ong 3 weken. 8)
Maar ik vind het wel erg duur hoor...

Serverus

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door Serverus »

Hallo

ik heb zelf ook erg veel last van acne.
Ik ben ook eerst ook naar huisarts gegaan en die gaf ook allemaal zalfjes mee die niet helpen!!! Wel heb ik een tijd gebruik gemaakt van benzoylperoxide die hielp in het begin goed, maar nu ook niet meer en nadeel van het spul is dat heel je dekbed en kleren uitbleken van het spul.
Nu gebruik ik vichy normaderm en moet zeggen dat best goed helpt.
Je kan dat gewoon halen in de apotheek en is een stuk goedkoper dan die proactive solution!!!
:)

Sandra C

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door Sandra C »

Ik heb zelf jarenlang de diane 35 pil gebruikt tegen acne. Dit hielp ontzettend goed maar ik moest hiermee stoppen omdat ik niet tegen de pil kan. Binnen enkele dagen stond ik weer helemaal onder de acne... heb een ontzettend glimmende huid..

Ook vanalles van de huisarts geprobeerd. Niets hielp en ik twijfelde ook om pro active aan te schaffen. Maar nu ben ik sinds een week Bioterm uit aan het proberen en ik zie nu al resultaat. Je kunt het gewoon halen bij de drogist... is wel wat duurder maar je hoeft er echt maar weinig van te gebruiken.. :D Ik weet hoe erg acne is, schaam me soms voor andere mensen en ik wil er dus heel graag vanaf en maakt me niet uit wat ik er voor moet betalen....... als het maar helpt!

Wel denk ik dat het aan je huidtype ligt, wat bij de een wel werkt hoeft bij de ander natuurlijk niet zo te zijn.

Veel succes

Gast

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door Gast »

1 tip voor iedereen ga naar je huisarts en vraag om een doorverwijzing voor een huidarts.

daar moet je roacutane aan vragen.

let op dit zul je niet zomaar krijgen en verschillende testen, dit is nl een superzwaar middel en wordt niet zomaar voorgeschreven.

ik heb het zelf ook gehad had kei erge acne en heb verschillende specialisten ed gesproken en allemaal pilletjes en zalfjes maar niks hielp tot ik een tip kreeg van iemand die dit ook had gebruikt.

na alle testen bleek dat mijn lijf genoeg antistoffen had om zich te verdedigen tegen dit middel dus ik mocht het gebruiken voor de duur van 6 mnd.

om de 4 weken terug naar het ziekenhuis voor testen en controle.

mijn huid droogde uit en ik leek net een mummie ik schrok ervan maar ik had gehoord van de arts dat dit normaal was (je oude en onderhuid streft nl gedeeltelijk af)
na 0,5 jaar was ik een ander mens en ben er ook vanaf gebleven zoals 99% die het heeft gebruikt slechts 1% moet dezelfde behandeling nog eens doen.

elke arts zei ook het ligt aan chocola en aan vet eten nou dat is dus complete onzin.
het ligt gewoon aan overmatige talgproductie en verder nergens anders aan.

vraag er maar na roacuntane

Summer

Re: Proactive Solution

Ongelezen bericht door Summer »

Ik zou het zelf nooit besteld hebben, maar mijn vriend deed het me cadeau, omdat hij natuurlijk regelmatig mee moest maken hoe ik liep te balen van en to mopperen over m'n huid. Ik ben 37 en heb sinds m'n 28e ongeveer last van acné. Van alles geprobeerd (ook de Diane-pil, waar ik overigens lelijke pigmantvlekken aan heb overgehouden, mocht iemand dat ooit overwegen... dat is een risico). Had me er intussen al bij neergelegd dat 't toch nooit over zou gaan. Anyway, mijn huid is enorm opgeknapt, nog nooit zo glad uitgezien en zo glad aangevoeld.
Het enige nadeel is dat zodra je ermee stopt (ik had niet op tijd nieuw besteld) dat de acné weer terugkomt.
Maar ik ben absoluut tevreden over het product en voor het resultaat vind ik de kosten absoluut acceptabel.
Zal natuurlijk afhankelijk zijn van je huidtype, maar ik zou zeggen vooral proberen!

Gesloten