Quincy en Remco laten in 'Ik wil een kind' zien hoe ze op zoek gaan naar een draagmoeder. De opnames zijn alweer enige tijd geleden en we zijn benieuwd hoe het nu met ze gaat.

'Hallo lieve kijkers. Bedankt voor de vele reacties op de uitzendingen van ik wil een kind. Wij hebben het progamma en de aanwezigheid van de camera's als goed ervaren en willen jullie hier ook graag voor bedanken! Op de vraag hoe gaat het nu met ons... Nou het gaat goed met ons ondanks dat we nog steeds opzoek zijn naar een draagmoeder!!

Wat voor ons belangrijk is dat het gesprek op gang komt over het feit dat twee mannen of twee vrouwen ook graag een kind willen, wat natuurlijk nog niet altijd wordt geaccepteerd. En er is naar ons idee weinig begrip voor de situatie. Wij denken dat door het programma en de vele media-aandacht Nederland iets begripvoller zou zijn.

Ook willen wij Henny Thijssen in het bijzonder bedanken voor zijn betrokkenheid bij onze zoektocht naar een draagmoeder. Het nummer dat wij hebben gemaakt, Ons Wondertje, geeft precies het gevoel weer wat er kan gebeuren in een proces tijdens de zoektocht naar een draagmoeder.

We zijn dus nog altijd opzoek maar we willen natuurlijk de juiste klik met de draagmoeder en als dat nog even opzich laat wachten dan moet het zo zijn. En dan zullen wij later beseffen dat dat de beste keuze was.

Veel liefs,
Remco en Quincy van Munster.'

Bekijk hier het nummer Ons Wondertje: