In 'Ik wil een kind' zien we hoe Dennis op zoek gaat naar een vrouw om een co-ouderschap mee te starten. De opnames zijn alweer enige tijd geleden en we zijn benieuwd hoe het nu met hem gaat.

'De afgelopen twee jaar was voor mij enorm waardevol, intensief en mooi. Het was letterlijk een proces met vele hoogtepunten en dieptepunten. Saskia en ik zijn beiden momenteel erg gelukkig en nog bevriend met elkaar.

We kijken samen terug op een bijzondere periode en geloven nog steeds in de constructie van co-ouderschap die wij voor ogen hadden. Zeker vanuit het kind gedacht is co-ouderschap met heldere afspraken en flexibiliteit naar elkaar, een hele mooie vorm om invulling te geven aan een gedeelde kinderwens. Ons kindje was meer dan welkom en zou opgroeien bij een warme, liefdevolle moeder en een (zoals Saskia tegen mij heeft gezegd) lieve, creatieve en zorgzame vader. We gaan nu ieder onze eigen weg en geloven in een goede afloop.  

Tot slot wil ik, mede namens Saskia, de mensen in onze omgeving bedanken voor alle steun en ons respect uitspreken voor de andere deelnemers van dit programma.'

Kijk hier de uitzendingen met Dennis terug