Dokters van Morgen

Veelgestelde vragen

Programma & Website

Suggesties voor een tv-item kun je hier insturen. Alvast bedankt!

Nieuwsbrief:

Wil je het e-mailadres wijzigen waarop je onze nieuwsbrief ontvangt? Ga dan naar de laatst ontvangen nieuwsbrief en klik op 'Wijzig je e-mailadres' (onderaan de e-mail). Volg dan daar de instructies.

Lukt het niet?

Stuur ons dan een e-mail. Let wel op: je kunt een wijziging wel doorgeven vanaf je oude/huidige adres, maar niet vanaf een adres dat bij ons (nog) niet bekend is. Dit is ter bescherming van je eigen persoonsgegevens.

Je kan op onze artikelen reageren en het gesprek met andere bezoekers aangaan via reactieplatform Disqus. Je kan een account aanmaken, maar dat hoeft niet: je kan ook als gast reageren.

Waarom een account aanmaken?
Het aanmaken van een account heeft enkele voordelen: via Disqus blijf je namelijk altijd ingelogd en kan je met één account ook op andere sites reacties achterlaten. Daarnaast kan je met een Disqus-account stemmen op andere reacties, waarmee je jouw waardering voor de reactie van een ander laat zien. Reacties met het meeste aantal stemmen komen ook bovenaan te staan. Je kan een reactie ook naar beneden stemmen. Doe dat alleen als je van mening bent dat de reactie geen waarde toevoegt aan het gesprek.

Hoe maak ik een account aan?
Je kan je aanmelden met Twitter, Facebook of Google+. Als je dat niet wilt, kan je je ook direct bij Disqus registreren. Vul een een gebruikersnaam, e-mailadres en een wachtwoord in.

Ik wil geen account aanmaken.
Je kan ook reageren zonder een account aan te maken. Onder 'Of registreer je bij Disqus' staat een checkbox met 'Ik reageer liever als gast'. Als je dit aanvinkt hoef je alleen een naam en e-mailadres op te geven. Je reactie verschijnt direct.

Reacties rapporteren
Schendt een reactie onze spelregels? Dan kan je die rapporteren door op het vlaggetje te drukken.

Ja. Wij gebruiken je gegevens alleen voor redactionele doeleinden, dus niet voor commerciële doeleinden. Wij stellen deze ook niet zonder jouw toestemming ter beschikking van derden.

Nabestellen van uitzendingen kan via Beeld en Geluid. Hieraan zijn wel kosten verbonden.

Wij zijn helaas verplicht dit te doen. Deze regeling geldt (omroepbreed) bij de Nederlandse Publieke Omroep. Wij zijn niet in de positie dit te wijzigen.

Voor vragen verwijzen we je daarom naar de NPO. Op hun website vind je meer informatie. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op!

Staat je vraag er niet tussen of heb je verder nog vragen?

Neem dan contact op.