Zorgnu

Zorg.nu is er voor iedereen die met de zorg te maken heeft. Niet alleen voor mensen die gebruikmaken van de zorg, maar ook voor de 1,5 miljoen mensen die in de zorg werken.

Op Zorg.nu lees je het laatste zorgnieuws en vind je hulpartikelen zoals 'Wat moet je doen bij een wespensteek?' en 'Wanneer heb je recht op zorgtoeslag?'. Ook kun je dieper in bepaalde onderwerpen duiken via onze dossiers, over bijvoorbeeld de zorgverzekering, antibiotica of euthanasie. Alle dossiers vind je hier.

De uitzendingen van medische programma's van AVROTROS vind je ook op onze website. Bijvoorbeeld de uitzending over de ziekte van Lyme of ivf in het buitenland, van Zorg.nu. Hier vind je alle fragmenten en uitzendingen van Zorg.nu. Op die plek vind je ook uitzendingen van het medische programma Dokters van Morgen. Meer weten over Dokters van Morgen? Kijk dan hier.

Je kunt je eigen ervaringen in de zorg met ons delen via de rubriek Zorgverhaal. De beste inzendingen geven wij een podium: op onze site, en natuurlijk in onze nieuwsbrief en op onze sociale mediakanalen.