Op zondag 9 december wordt het debatprogramma 'Ouderenzorg: de taboes op tafel' opgenomen. Presentator Jort Kelder zal diverse stellingen over de ouderenzorg voorleggen aan een panel van prominenten en ervaringsdeskundigen. Te gast is onder andere Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid.

De verschillende onderwerpen worden geïntroduceerd aan de hand van scènes uit het theaterstuk 'Ma', live gespeeld door Eric Corton.

Meer info over het programma

De opnames vinden plaats in het Hulstkamp gebouw in Rotterdam tussen 19.00 en 21.00 uur. We ontvangen je graag tussen 18.00 en 18.30 uur met een kopje koffie of thee. Na afloop van de opnames is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Het programma wordt op maandag 21 januari 2019 om 20.25 uur uitgezonden op NPO 2.

Geef je op!

Wil je dit debatprogramma gratis bijwonen? Stuur dan een mail naar Ouderenzorg: de taboes op tafel ([email protected]) en vermeld onderstaande gegevens:

Voornaam:

Achternaam:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen:

Leeftijden:

NB: Je gegevens worden gemaild naar de producent en maximaal 3 maanden bewaard. Jouw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de uitnodiging en niet voor andere doeleinden.