Tijdens WE STOPPEN! gaan vijftig Nederlanders vijf dagen en vier nachten lang met elkaar een oude kazerne in. Het doel? Afrekenen met hun hardnekkige verslaving: roken. Maar ook om zoveel mogelijk volgers en kijkers te inspireren om thuis mee te doen met het stoppen.

De rokers uit het STOP-huis zullen de kijker eenmaal thuis gedurende de hele maand oktober online van hun belevenissen op de hoogte houden. De meest opmerkelijke fragmenten en bewoners uit het STOP-huis zullen ook te zien zijn in de TV Show eind oktober. 

Meld je aan!

Ben jij er klaar voor om een einde te maken aan die slechte gewoonte? Wil je samen met andere rokers dit proces beleven, moeilijke momenten kunnen delen én kijkers thuis motiveren om ook te stoppen? En ben je van 1 oktober t/m 5 oktober 2017 24/7 beschikbaar? Verover dan nu je plek in het STOP-huis! Deelname aan het WE STOPPEN!-project is gratis.

Meld je hier aan!

Dit kan je verwachten

Uit alle aanmeldingen selecteren we vijftig mensen die vijf dagen en vijf nachten in het STOP-huis -een oude kazerne- verblijven. Zij zullen intensief worden geholpen met afkicken. In de kazerne wordt door alle deelnemers vijf nachten gelogeerd en zijn professionele stop-coaches van Stoptober aanwezig. De groep gaat sporten, ontspannen en krijgt motivatie-sessies van longartsen en andere deskundigen. Ook komen er artiesten langs voor het nodige entertainment.

WE STOPPEN! volgen?

Dagelijks is in korte online afleveringen op Zorg.nu te zien hoe het gaat met de deelnemers. Lukt het de groep om van de sigaretten af te blijven? Met welke onthoudingsverschijnselen krijgen zij te maken? Hoe dealen ze daarmee? Ook kan je de hele dag via een livestream meekijken in het huis.

Over WE STOPPEN!

WE STOPPEN! is een multimediaal programma dat onderdeel uitmaakt van Stoptober en geproduceerd wordt door LND Media. Stoptober is een positieve stoppen-met-roken-campagne die rokers internationaal helpt 28 dagen niet te roken. Dankzij de positieve aanpak en het gezamenlijke karakter van de Stoptober-campagne zijn velen al definitief gestopt met roken. Stoptober is een initiatief van het Ministerie van VWS, Hartstichting, KWF, Longfonds en Alliantie Nederland Rookvrij.