WE STOPPEN! Maak je geen zorgen: Zorg.nu stopt niet, wij zijn er iedere dag. Maar we willen zoveel mogelijk Nederlanders motiveren om te stoppen met roken. Tijdens WE STOPPEN! gaan vijftig Nederlanders vijf dagen en vier nachten lang, van 1 t/m 5 oktober, met elkaar een uniek sociaal experiment aan. Het doel? Afrekenen met hun hardnekkige verslaving: roken.

Volg WE STOPPEN! op Facebook

Maar ook om via dagelijkse online updates en een livestream vanuit het STOP-huis -een oude kazerne- zoveel mogelijk volgers en kijkers te inspireren om thuis vooral mee te doen. In de kazerne zijn professionele stop-coaches aanwezig. Benieuwd naar het programma? Dit kun je verwachten in het STOP-huis.

Samen stoppen kan positief werken

Met WE STOPPEN! wil Stoptober, een initiatief waarin diverse gezondheidsbevorderende organisaties samenwerken, rokers laten ervaren dat samen stoppen heel positief en verbindend kan werken. De rokers uit de kazerne zullen de kijker eenmaal thuis gedurende de hele maand oktober online van hun belevenissen op de hoogte houden. De meest opmerkelijke fragmenten en stoppers zullen eind oktober ook te zien zijn in de TV Show.

De deelnemers

Benieuwd wie in het STOP-huis zitten? Hier stellen de deelnemers zich aan je voor!

WE STOPPEN! 2017 is voorbij!

WE STOPPEN! 2017 is helaas afgelopen! Blijf ons volgen via deze pagina en de Facebookpagina.