Lig je regelmatig wakker ‘s nachts en kom je dan maar met moeite weer in slaap? En heb je het gevoel dat je dagelijks functioneren hierdoor negatief wordt beïnvloed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een eigen slaapexperiment is Dokters van Morgen op zoek naar zes kandidaten die graag willen weten hoe groot hun slaapprobleem precies is, wat de oorzaak zou kunnen zijn en hoe dit gebrek aan slaap je dagelijks leven en concentratie beïnvloedt. Voor dit experiment werken we samen met het slaapcentrum van het Zaans Medisch Centrum in Zaandam. 

Voorwaarden:

  • Je bent ouder dan 21
  • Je bent niet eerder door een arts behandeld voor slaapproblemen
  • Er is slechts sprake van lichte slaapproblemen
  • Je gebruikt geen medicatie voor je slaapproblemen  
  • Er is geen sprake van onderliggende, psychiatrische problematiek
  • Je bent bereid een nacht in het slaapcentrum in Zaandam door te brengen zodat de kwaliteit van je slaap goed kan worden gemeten

Na afloop van het experiment krijg je je eigen slaapanalyse mee naar huis. Verder krijg je van de betrokken slaapgeneeskundige van het slaapcentrum van het Zaans Medisch Centrum individuele tips om in de toekomst beter te kunnen slapen. Als uit je slaapanalyse blijkt dat er echt sprake is van slaapproblematiek, kun je daarna ook in dit expertisecentrum verder worden behandeld. 

Herken jij je hierin, voldoe je aan de voorwaarden en zou je mee willen werken aan een van onze uitzendingen? Dan nemen we graag contact met je op via onderstaande contactformulier. 

We vragen je naam, e-mailadres en telefoonnummer om je persoonlijk te kunnen bereiken naar aanleiding van je inzending. We vragen je leeftijd omdat we het onderzoek graag onder volwassenen doen (21 jaar en ouder), we vragen je woonplaats omdat we daarmee rekening kunnen houden bij het eventueel plannen van tv-opnames.

Je gegevens komen terecht bij de online redactie van Zorg.nu en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

  •