Kom je er niet aan toe om meer dan twee uur per week flink te bewegen? En wil je graag meer spieren opbouwen? Geef je dan op voor deze Dokters van Morgen-uitdaging!

Volgens de beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad zouden volwassenen wekelijks minimaal 150 minuten matig intensief moeten bewegen. Het programma Dokters van Morgen start een onderzoek naar de beste manier van spieren opbouwen. Ben jij bereid om drie maanden lang te bewegen zodat het wel in je normale leven past? En wil je weten of je spieropbouw daardoor toeneemt? Geef je dan op voor onze beweeg-uitdaging. Dokters van Morgen volgt je dan in dit proces. Het is voor deelname handig als jij (of iemand in je omgeving) kan filmen met een mobiel.

Wil je meedoen? Er is nog plek voor een aantal mannen. Geef je op door onderstaand formulier in te vullen! De redactie zal contact met je opnemen mocht je geselecteerd worden. Helaas kunnen kandidaten met hart-en vaatziekten of mensen met onregelmatige werktijden niet deelnemen, gezien de effecten hiervan op de uiteindelijke resultaten.

We vragen je naam, e-mailadres en telefoonnummer om je persoonlijk te kunnen bereiken naar aanleiding van je inzending. We vragen je leeftijd en geslacht omdat we in verband met dit onderwerp mogelijk televisieopnames gaan maken, en we vooraf zoveel mogelijk willen kunnen plannen en inschatten hoe deze reportage eruit gaat zien. Je gegevens komen terecht bij de redactie van Dokters van Morgen en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.