Maak jij je druk over steeds hogere zorgkosten? Heb je in het ziekenhuis gelegen en wil je daarover een klacht, of juist een dankwoord uitspreken? Of wil je je ervaring als mantelzorger of zorgprofessional delen? Zorg.nu geeft jouw verhaal een podium - anoniem als jij dat wil.

Schrijf in maximaal 500 woorden een verhaal over een zorgkwestie en stuur 'm naar de redactie via onderstaand formulier. Schrijf vanuit je eigen ervaring en verwerk je persoonlijke mening. De beste inzendingen krijgen een plaats op onze website, in onze nieuwsbrief en natuurlijk op onze socialmediakanalen.

Let op (voorwaarden):

  • Gezien de vele (digitale) post die de redactie ontvangt, kan Zorg.nu niet iedereen persoonlijk van feedback voorzien. Wees er echter van verzekerd dat elk verhaal ook echt wordt gelezen door de redactie.
  • Wij plaatsen geen teksten die al elders gepubliceerd zijn, hetzij online, hetzij offline.
  • Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen, geef je de Zorg.nu-redactie toestemming voor het publiceren, al dan niet in geredigeerde vorm, van jouw verhaal op en in alle uitingen van Zorg.nu, zoals de website, nieuwsbrief en socialmediakanalen.
  • We vragen je naam, leeftijd en woonplaats om deze bij dit verhaal te vermelden. Anoniem je verhaal doen, en deze velden leeglaten, mag ook. Wij vragen je e-mailadres om je persoonlijk te kunnen bereiken naar aanleiding van je inzending, bijvoorbeeld als we je verhaal gaan publiceren en/of als we er nog vragen over hebben. Je gegevens komen terecht bij de redactie van Zorg.nu en alle gegevens rondom niet-gepubliceerde verhalen worden binnen twee maanden verwijderd. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.
  •