De Britse arts en wetenschapsjournalist Michael Mosley zegt dat een slechte darmflora in vier weken is te veranderen door een verandering van voeding en leefwijze. Na een 'reset' van je microbioom ga je je snel beter voelen, want de micro-organismen in je darmen kunnen communiceren met je brein.

Michael Mosley komt zondag 16 december a.s. naar het Boerhaave Museum in Leiden en slikt een camerapil. Zo zien we waar de biljoenen micro-organismen in het lichaam wonen – slokdarm, maag en darmen. Dokters van Morgen maakt een uitzending over het microbioom.

Kom ook naar het Boerhaave Museum en stel vragen aan Michael Mosley. De tv-opnames beginnen om 11.00 uur, zorg dat je om 10.30 uur aanwezig bent.

Meld je aan!

Met een Museumkaart kun je gratis het museum in. Heb je die niet, meld je dan hier aan en krijg 50% korting op de toegangsprijs van het Boerhaave museum.

Volwassenen (Normaal €12,50, via Dokters van Morgen €6,25 )
- t/m 17 jaar  (Normaal €5,00 via Dokters van Morgen €2,50)

Let op: de tv-opnames zijn niet toegankelijk voor kinderen onder de 12 jaar, maar kinderen zijn deze dag natuurlijk wel welkom in het museum. Tot 4 jaar is de toegang gratis.

Boerhaave Museum organiseert deze dag ook andere activiteiten.

We vragen je naam en e-mailadres om je persoonlijk te kunnen bereiken naar aanleiding van je inzending. Je gegevens komen terecht bij de redactie van Dokters van Morgen en worden verwijderd wanneer dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.